Листопад 2012

Осінь щедра та багата з подарунками прийшла!

9 листопада актовий зал нашої школи був схожий на чарівну галявину, багату щедрим урожаєм, багряним і золотим листям, дитячим сміхом і красивими святковими костюмами. Це пала королеви Осені. Діти відгадували її загадки, слухали вірші, гуморески, красиву пісню та брали участь в іграх. У кожного з учнів 1-4 класів була своя роль. Незабутні костюми квасолинок Вікторії і Олександри Корнієнко, місяця Жовтня Суровського Віктора. І всі вони виступили як справжні артисти. Інсценізацію діалогу діда та баби виконала учениця 6 класу Радченко А. та учень 7 класу Якушкін В. І, як завжди, наприкінці свята Осінь частувала дітей смачним короваєм. Недарма малюки так завзято готувалися до зустрічі з нею.


"Осіння рапсодія" (вечір відпочинку)

Одного осіннього вечора ми запросили до нашої шкільної оселі друзів, знайомих, щоб весело відпочити, щоб потім ще довго згадувати про наш вечір відпочинку "Осіння рапсодія". Все на вечорі булонезвичайним і дійові особи, і ведучі, і гості. Незвичайними були ігри, танці, пісні. Цікавий сценарій поєднував у собі елементи детективу, мелодрами, народних звичаїв. Усе відбувалося з молодецьким запалом, активністю глядачів та учасників, непідкупною цікавістю, з якою йшли до фінішу учасники та глядачі. Новими танцювальними композиціями порадували учасники дитячої хореографічної студії "Кіара" Лук’янченко Н. та Підгорна О.


Мово наша, барвінкова!

Стало гарною традицією в нашій школі відзначати Свято української писемності. На урочистій лінійці учні школи розповіли про діяльність просвітителів братів Кирила і Мефодія, результатом просвітницької діяльності яких стало створення слов’янської азбуки - кирилиці.Частина учнів школи в цей день взяли участь у написанні радіодиктанту національної єдності. Текст диктанту був про видатну письменницю Марко Вовчок, яка підкорила Європу своїм талантом, любов’ю до української мови. Ми пишаємося своїм народом-борцем, його солов’їною калиновою мовою.


"Не дамо згасити свічу пам’яті"

Пам’яті мільйонів українських селян, котрі загинули мученицькою смертю від голоду, пам’яті українських сіл і хуторів, які щезли з лиця землі після найбільшої з трагедій ХХ століття - 23 листопада у нашій школі була проведена лінійка, присвячена пам’яті жертв голодомору. Символічна свіча пам’яті горіла весь день. Поряд лежали 5 колосків жита. Ці символи пам’яті і життя, примушували ще раз усвідомити трагедію нашого народу. В класах були проведені години спілкування, бесіди, з яких учні дізнавалися про подробиці життя односельців в ті страшні голодні роки.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.